Psychoterapia

W naszej fundacji możecie Państwo skorzystać z psychoterapii indywidualnej, par (z jednym bądź dwoma terapeutami tzw. koterapia) oraz rodzinnej (koterapia).

Każdy psycholog psychoterapeuta ukończył czteroletnie całościowe szkolenie psychoterapeutyczne akredytowane przez Polskie Towarzystwo Psychiatryczne lub Polskie Towarzystwo Psychologiczne.

Swoją pracę poddajemy regularnej superwizji, a nasze kwalifikacje nieustannie podnosimy biorąc udział w szkoleniach, seminariach i warsztatach.

W Fundacji PROMENADA z psychoterapii mogą skorzystać zarówno osoby dorosłe, jak i młodzież (za zgodą rodzica lub prawnego opiekuna), najpierw jednak zapraszamy na konsultację psychologiczną, która umożliwi zapoznanie się ze zgłaszanym problemem i określenie jego złożoności, rozpoznanie trudności, z jaką dana osoba przychodzi na konsultację wraz ze zrozumieniem sytuacji życiowej, konsekwencji oraz powiązań przyczynowo – skutkowych, jak i zaproponowanie możliwości dalszego działania np. rodzaju psychoterapii, nurtu psychoterapeutycznego.

Ofertę psychoterapeutyczną wzbogaca współpraca z pedagog, psycholog dziecięcą i terapeutką integracji sensorycznej oraz psychiatrą.

W celu umówienia wizyty u wybranego specjalisty, prosimy o KLIKNIĘCIE

W przypadku braku preferencji i/lub wątpliwości odnośnie tego, do kogo się zgłosić można skorzystać z maila, w którym proszę opisać problem BEZ PODAWANIA danych osobowych, a psycholog Państwu odpisze i zaproponuje specjalistę, dla którego opisywana problematyka jest w jego zakresie kompetencji oraz z wolnym terminem. W wyjątkowych sytuacjach niektórzy psychologowie, psychoterapeuci udzielają konsultacji w formie on-line.

• psychoterapia indywidualna
• psychoterapia grupowa